Cases maatwerk

Ben jij iets van plan wat nog nooit eerder is ontwikkeld? Heb jij een WordPress website en ben je op zoek naar een specifieke functionaliteit? WordPress heeft standaard tienduizenden plugins waarmee je extra functionaliteit kan toevoegen aan je website. Hieronder lees je enkele succes verhalen van onze klanten!

Taxi module

Voor de limo specialist, onderdeel van noot personenvervoer hebben we een maatwerk taxi module ontwikkeld. Deze module geeft je met enkele klikken de exacte prijs voor jouw rit! Je hoeft hierbij enkel een start en eindpunt instellen voor de rit. Vervolgens geef je aan welk voertuig je voorkeur geniet. Vanuit deze gegevens maakt de module vervolgens een exacte prijsberekening voor jou rit.

Deze prijs wordt berekend op een aantal factoren. De afstand in kilometers De rit in minuten De kilometerprijs van het gekozen voertuig De tijd die de rit in beslag neemt

Wanneer de prijs van je rit overeenkomt met je verwachtingen biedt deze module de mogelijkheid om meteen de rit in te plannen. Dit door middel van een contactformulier waarmee je gemakkelijk je reservering plaatst!

Samen staan we sterk

Voor Samen Staan We Sterk was het doel duidelijk, dit doel was het samenbrengen van vraag en aanbod. De vraag was breed geformuleerd. Dit kan een zorgvraag zijn maar ook een materiële vraag. De doelgroep zijn mensen die in ons land onder de armoedegrens moeten leven. Deze groep mensen kunnen vaak wel een steuntje in de rug gebruiken in de vorm van een gratis dienst of product. Dit is precies waar het stukje aanbod in het plaatje komt. Het aanbod op het platform bestaat uit mensen die hun dienstverlening en / of – nieuwe – producten kosteloos willen aanbieden voor de personen die hier bij gebaat zijn.

Wij van Markethinq hebben voor deze klant een enorm veelzijdig en uitgebreid platform ontwikkeld. Dit platform bevat een profielsysteem waarop goede doelen en andere instanties een profiel kunnen aanmaken. Er kan tevens gemakkelijk direct contact worden opgenomen met deze instanties. Daarnaast is er een zoekfunctie om deze instanties te filteren op locatie. Zo heb je altijd een resultaat in de buurt!

Daarnaast is er een marktplaats-achtige omgeving waarin je gemakkelijk en gebruiksvriendelijk producten kan toevoegen. Vervolgens komen deze aangeboden producten en diensten in een strak vormgegeven overzicht. Ook dit kan gefilterd worden op locatie. Daarnaast is het mogelijk om te filteren op dienst of product.

Dit alles maakt het tot een sterk maatwerk platform dat de wens van de klant perfect heeft vertaald naar een online omgeving waarin alle wensen worden gefaciliteerd!

Klanten vertellen.

Marleen Demmers
Marleen Demmers
MD Verzuimadvies
Lees verder
We hebben veel input aangeleverd. Jelle bleef zeer professioneel en heeft alles keer op keer doorgevoerd. Blij met het eind resultaat. Top service!
André Driessen
André Driessen
DES Elektro
Lees verder
Een zéér goede organisatie die het ontwikkelen en begeleiden van een professionele website in het bloed hebben zitten, denken mee en komen met frisse voorstellen.
Maarten Cozijnsen
Maarten Cozijnsen
Rijschool Maarten
Lees verder
Deze jongens snappen het! Om aan te bevelen, gewoon top. Super goede en snelle service. Daarbij ook een scherpe prijs, ga zo door jongens!

Nick Bouwman
Nick Bouwman
NB Advies en Bewind
Lees verder
Zeer tevreden met een fantastisch ontworpen nieuwe website. De heren zijn betrokken, meedenkend en accuraat en snel in hun handelen. Warm aanbevolen!
Martine Bor
Martine Bor
Technisch Beheer Bor
Lees verder
Wij hebben onze website laten ontwikkelen door Markethinq. Hele behulpzame jonge mannen, goede communicatie en gaan professioneel te werk!
Alex Maas
Alex Maas
Alexmass.nl
Lees verder
Snel, transparant en daadkrachtig! Zeer tevreden over het eindresultaat. Super service jongens!