Succesverhalen

Als je overweegt om je nieuwe webshop door ons te laten bouwen ben je natuurlijk benieuwd naar wat wij allemaal gemaakt hebben. Om je hier een duidelijk beeld van te kunnen geven hebben we op deze pagina een aantal uitgelichte cases van ons onder elkaar gezet.

Per case behandelen we het concept en wat we precies voor deze klant hebben gerealiseerd. Dit, aangevuld met een linkje naar de website geeft je een goed beeld van de kwaliteit die je kan verwachten bij een webshop gemaakt door Markethinq!

Powders and hazel

Concept: Het concept van Powders and Hazel is simpel: Slow Living. Na een drukke dag op het werk kom je thuis en is het tijd om te ontspannen. Alle producten die in deze webshop verkocht worden dragen bij aan een mooie en prettige leefomgeving. Het zit hem allemaal in de kleine dingen!

Wat hebben we gedaan? Om ervoor te zorgen dat er een perfecte match is tussen de producten, de huisstijl en de producten die verkocht worden is de keuze gevallen op ons Premium webshop product. Hiermee hebben we voor iedere pagina een volledig maatwerk design ontworpen. Wat we hierdoor creëren is een ware reis door de wereld van Powders and Hazel. Vanaf de homepage langs de producten tot de afrekenpagina. Het is ontworpen tot 1 geheel. Volledig naar wens van de klant!

Rite Aid

Concept: Rite Aid Nederland is de officiële importeur van de Australische Rite Aid producten. Deze producten, speciaal ontwikkeld voor kersverse moeders zijn geroemd om hun kwaliteit. De importeur bediend zowel de consumenten als de zakelijke markt. Denk hierbij aan ziekenhuizen en zorginstellingen.

Wat hebben we gedaan? Een sterk merk als Rite Aid heeft natuurlijk een net zo sterke webshop nodig. Wij hebben op basis van het aangeleverde PR materiaal een solide design gemaakt voor de webshop. Een rustige stijl waarbij de focus op de producten gehouden wordt. In de webshop is een aparte omgeving voor zakelijke klanten. Om hier toegang tot te krijgen dient er eerst ingelogd te worden. Vervolgens krijgen zakelijke klanten hier de kans om speciale bulkverpakkingen te bestellen op factuur. In plaats van het reguliere direct af moeten rekenen van losse verpakkingen. Wel zo gebruiksvriendelijk!

Klanten vertellen.

Marleen Demmers
Marleen Demmers
MD Verzuimadvies
Lees verder
We hebben veel input aangeleverd. Jelle bleef zeer professioneel en heeft alles keer op keer doorgevoerd. Blij met het eind resultaat. Top service!
André Driessen
André Driessen
DES Elektro
Lees verder
Een zéér goede organisatie die het ontwikkelen en begeleiden van een professionele website in het bloed hebben zitten, denken mee en komen met frisse voorstellen.
Maarten Cozijnsen
Maarten Cozijnsen
Rijschool Maarten
Lees verder
Deze jongens snappen het! Om aan te bevelen, gewoon top. Super goede en snelle service. Daarbij ook een scherpe prijs, ga zo door jongens!

Nick Bouwman
Nick Bouwman
NB Advies en Bewind
Lees verder
Zeer tevreden met een fantastisch ontworpen nieuwe website. De heren zijn betrokken, meedenkend en accuraat en snel in hun handelen. Warm aanbevolen!
Martine Bor
Martine Bor
Technisch Beheer Bor
Lees verder
Wij hebben onze website laten ontwikkelen door Markethinq. Hele behulpzame jonge mannen, goede communicatie en gaan professioneel te werk!
Alex Maas
Alex Maas
Alexmass.nl
Lees verder
Snel, transparant en daadkrachtig! Zeer tevreden over het eindresultaat. Super service jongens!