Maatwerk

Ben jij iets van plan wat nog nooit eerder is ontwikkeld? Heb jij een WordPress website en ben je op zoek naar een specifieke functionaliteit? WordPress heeft standaard tienduizenden plugins waarmee je extra functionaliteit kan toevoegen aan je website. Denk bijvoorbeeld aan de populaire Yoast SEO plugin waarmee je website beter scoort in Google.

Out of the box

Toch krijgen we regelmatig specifieke vragen van onze klanten, waar standaard plugins geen optie bieden. Dit is waar wij in het plaatje komen. Op basis van een telefoongesprek kunnen wij een briefing opstellen van de functionaliteiten die de maatwerk plugin moet bevatten. Deze nemen we vervolgens met je door zodat we zeker weten dat de plugin aansluit bij wat jij voor ogen hebt.

Sommige plugins zijn “out of the box” erg zwaar voor je website. Dit kan ervoor zorgen dat je website traag wordt of zelfs kwetsbaar voor hackers! Wil je toch de functionaliteiten behouden is het laten bouwen van een maatwerk plugin in veel gevallen de uitkomst!

You name it

Om te voorkomen dat websites traag worden bevatten onze websites dan ook maar een minimaal aantal plugins. De plugins die we wel gebruiken zijn zorgvuldig geselecteerd en uitvoerig getest.

Voor nieuwe functionaliteit in je website, schrijven wij regelmatig maatwerk code. Dit kan een agenda functie op je website zijn, maar ook een op maat gemaakte webshop, enkel te bezoeken met speciale codes.

You name it, we build it! Neem contact met ons op om te sparren over jouw ideeën. We maken graag een vrijblijvende offerte op voor jouw maatwerk wens!

Klanten vertellen.

Marleen Demmers
Marleen Demmers
MD Verzuimadvies
Lees verder
We hebben veel input aangeleverd. Jelle bleef zeer professioneel en heeft alles keer op keer doorgevoerd. Blij met het eind resultaat. Top service!
André Driessen
André Driessen
DES Elektro
Lees verder
Een zéér goede organisatie die het ontwikkelen en begeleiden van een professionele website in het bloed hebben zitten, denken mee en komen met frisse voorstellen.
Maarten Cozijnsen
Maarten Cozijnsen
Rijschool Maarten
Lees verder
Deze jongens snappen het! Om aan te bevelen, gewoon top. Super goede en snelle service. Daarbij ook een scherpe prijs, ga zo door jongens!

Nick Bouwman
Nick Bouwman
NB Advies en Bewind
Lees verder
Zeer tevreden met een fantastisch ontworpen nieuwe website. De heren zijn betrokken, meedenkend en accuraat en snel in hun handelen. Warm aanbevolen!
Martine Bor
Martine Bor
Technisch Beheer Bor
Lees verder
Wij hebben onze website laten ontwikkelen door Markethinq. Hele behulpzame jonge mannen, goede communicatie en gaan professioneel te werk!
Alex Maas
Alex Maas
Alexmass.nl
Lees verder
Snel, transparant en daadkrachtig! Zeer tevreden over het eindresultaat. Super service jongens!