Over ons

Sven

Techniek en design

“Ik laat ondernemers de waarde inzien van een goede website en ben zelf actief bezig met de ontwikkeling. De online profilering begint bij een goede website.”

Jelle

Marketing en Sales

“Ervan overtuigd dat persoonlijke aandacht het verschil kan maken in beleving en resultaten binnen een zakelijke relatie. Samen met de klant doelen bereiken is waar ik mijn drive uit haal!”

Ons verhaal

We zouden onszelf graag omschrijven als een jong en flexibel team. We hebben passie voor de digitale wereld en een frisse visie op alles wat hiermee te maken heeft. De doelen die de klant met zijn onderneming heeft staan bij ons op nummer 1.

Wij zijn opgegroeid in de digitale wereld en hebben sinds jong al affiniteit met de online wereld. Ons doel; De ondernemer ontzorgen en het bieden van een totaal oplossing voor zowel de startende als gevestigde ondernemer. Wij bieden pakketten aan die voor een vast bedrag per maand, alle online inspanningen van de ondernemer uit handen neemt. In de praktijk regelen wij de hosting tot aan de zoekmachine optimalisatie. Al deze werkzaamheden met als doel een website die voor je werkt!