Over ons.

​ Wij zijn Markethinq en staan voor een premium online product tegen een eerlijke prijs. Iedere ondernemer verdient een goede website, dit maken wij bereikbaar!

Waar wij voor staan!

Team.

Krijg een gezicht bij de mensen achter Markethinq!

Sven van Markethinq

Sven

Over Markethinq

Markethinq is ontstaan vanuit de behoefte om een premium product te kunnen leveren voor een vriendelijke prijs. Zo maken wij een goede website bereikbaar voor iedere ondernemer.

Begonnen als freelancers kennen wij de markt van webbouwers goed. Daardoor weten wij precies waar onze propositie zich bevindt en wie er zijn of haar voordeel kan doen met ons unieke product. 

Dagelijks werken wij met passie aan kwalitatieve websites voor de meest uiteenlopende ondernemers. Door de juiste ervaring en kennis weten wij altijd de juiste snaar te raken met ons eerste voorbeeld.

Heldere communicatie en een prachtig eindresultaat zijn de rode draad in iedere samenwerking. Op deze wijze is het vernieuwen van je website een prettige ervaring met als resultaat een website die volledig bij je wensen aansluit.

Onze visie.

​Wij geloven dat iedere ondernemer een goede website verdient. Anno 2020 is een website voor veel bedrijven een belangrijk onderdeel. Voor sommige ondernemers volstaat een online visitekaartje, met een toelichting over hun werkwijze en een aantal cases voor potentiële klanten. Sommige bedrijven zijn compleet afhankelijk van hun website en volstaat een online visitekaartje niet.

Voor beide ondernemers bieden wij de oplossing. Wat wij anders doen? Een unieke klantervaring en tevredenheidsgarantie. Wij geloven dat ons product de beste oplossing is voor de meeste ondernemers. Dure websites die op maat gecodeerd worden? Daar is zeker een plek voor binnen de markt. Toch is dit in veel gevallen niet nodig en zorgt het voor onnodig hoge ontwikkelingskosten.

Met ons product ben je voor € 995 euro binnen 5 dagen online.