Ultrabeauty

Ultrabeauty is een schoonheidsinstituut gevestigd in Nijmegen. De behandelingen variëren van een Cryolipolyse behandeling tot het verwijderen van tatoeages. De bestaande website was niet meer actueel en kon bezoekers niet overtuigen tot het maken van een afspraak. Deze nieuwe, frisse huisstijl zorgt in combinatie met de grote bron aan informatieve content tot afspraken in de agenda!

SVO Totaalonderhoud

Deze vakmannen uit Den Bosch bouwen, onderhouden en restaureren ieder type dak. De mannen van SVO kwamen bij ons met de vraag om hun online vindbaarheid aan te pakken. Om maximaal resultaat te kunnen bieden is ook de website zelf goed onder handen genomen. Bij de ontwikkeling van de nieuwe website stond conversie gericht webdesign centraal. Dit zorgt ervoor dat de resultaten het SEO traject voor SVO totaalonderhoud niet onderdoet voor eerdere advertentie campagnes!

DES Elektro

Voor deze ervaren speler in de elektrobranche hebben wij de online omgeving eens flink opgefrist. Op de nieuwe website met uitgebreide offerte formulieren, komen de aanvragen voor het plaatsen van laadpalen binnen. Met een uitgekiende SEO strategie streven we naar topposities op relevante zoektermen. Dit zorgt ervoor dat de agenda bij DES goed gevuld wordt!

Arboservice

Met een zoekwoordenonderzoek, huisstijlhandboek en een tekstschrijver in de hand werd ons gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen. Maar natuurlijk! Wij hebben alles uit verschillende voortrajecten samen laten komen in een frisse en stijlvolle website. Arboservice ging voor een knallende roze tint en daar wisten wij wel raad mee! Een informatieve maar alles behalve saaie website als resultaat!

Binnen 5 dagen jouw unieke website online!