Portfolio.

Proef hier van een greep uit onze recent afgeleverde projecten. Van non-profit tot bouwbedrijf, bij iedere ondernemer weten we de juiste snaar te raken met onze unieke ontwerpen! 

Huddleroom.

Huddleroom is een nieuw en revolutionair concept op de Nederlandse markt. Een huddleroom is een totaal oplossing voor in jouw bedrijf. Het is een pakket aan apparatuur dat wordt geïnstalleerd door een professionele installateur! Met deze apparatuur kun je goed verstaanbaar meetings houden met mensen van over de hele wereld. Het doel van deze website was een doeltreffende salespage die bezoekers stuurt om een offerte aan te vragen!

B&S Transport.

B&S Transport uit Alblasserdam is een ervaren speler in de internationale transportbranche. De vorige website was sterk verouderd en niet meer representatief voor het bedrijf. B&S was de website ontgroeid, met 14 nieuwe vrachtwagens op de weg kon een professionele website niet meer achterblijven. Wij hebben een 4 talige website ontwikkeld in combinatie met een nieuwe huisstijl. Zo kan B&S transport er weer jaren tegenaan!

Kadokaart voor het Goede Doel.

Kadokaart voor het goede doel is een initiatief dat Stichting kinderen van de voedselbank ondersteund met de opbrengst van de verkochte kaarten. Op deze manier wordt de stichting van een vaste bron van inkomsten voorzien en kunnen nog meer kinderen worden geholpen! 

Wij hebben een webshop verzorgt waarin de kadokaart door bedrijven kan worden aangeschaft. Ben jij nog opzoek naar een origineel relatiegeschenk? Klik dan op onderstaande link!

Ultrabeauty.

Ultrabeauty is een schoonheidsinstituut gevestigd in Nijmegen. De behandelingen variëren van een Cryolipolyse behandeling tot het verwijderen van tatoeages. De bestaande website was niet meer actueel en kon bezoekers niet overtuigen tot het maken van een afspraak. Deze nieuwe, frisse huisstijl zorgt in combinatie met de grote bron aan informatieve content tot afspraken in de agenda!

SVO Totaalonderhoud.

Deze vakmannen uit Den Bosch bouwen, onderhouden en restaureren ieder type dak. De mannen van SVO kwamen bij ons met de vraag om hun online vindbaarheid aan te pakken. Om maximaal resultaat te kunnen bieden is ook de website zelf goed onder handen genomen. Bij de ontwikkeling van de nieuwe website stond conversie gericht webdesign centraal. Dit zorgt ervoor dat de resultaten het SEO traject voor SVO totaalonderhoud niet onderdoet voor eerdere advertentie campagnes!

Carnegie Consult.

Carnegie Consult, een internationaal opererend bedrijf op de financiële markt kwam bij ons met de vraag voor een sterke corporate website. De oude website was bijna 10 jaar oud en hoog nodig aan vervanging toe.

De nieuwe website is als een online visitekaartje voor het bedrijf. Het resultaat: een krachtige website, volledig naar wens!

Rungis Road Express.

Rungis Road Express is in augustus 2018 ontstaan uit Gebr. Opstal Transporten. Er bleek een grote vraag te zijn aan dagelijkse verstransport van Nederland naar Rungis, Parijs.

Uit deze vraag is Rungis Road Express opgericht. Wij van Markethinq hebben een meertalige website ontwikkeld. In het Nederlands, Engels en Frans worden de diensten uitgebreid toeglicht. De nieuwe site is de kers op de taart binnen de forse groei die dit bedrijf momenteel doormaakt.

DES Elektro.

Voor deze ervaren speler in de elektrobranche hebben wij de online omgeving eens flink opgefrist. Op de nieuwe website met uitgebreide offerte formulieren, komen de aanvragen voor het plaatsen van laadpalen binnen. Met een uitgekiende SEO strategie streven we naar topposities op relevante zoektermen. Dit zorgt ervoor dat de agenda bij DES goed gevuld wordt!

Arboservice.

Met een zoekwoordenonderzoek, huisstijlhandboek en een tekstschrijver in de hand werd ons gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen. Maar natuurlijk! Wij hebben alles uit verschillende voortrajecten samen laten komen in een frisse en stijlvolle website. Arboservice ging voor een knallende roze tint en daar wisten wij wel raad mee! Een informatieve maar alles behalve saaie website als resultaat!

En vele anderen gingen je voor...

Truckbear Logo
Logo van Ultrabeauty