Premium website

Voor de perfectionisten, de rupsjes nooit genoeg en voor de picasso’s onder ons. Voor jullie is het premium model de perfecte match.

Bij een premium website gaan we samen met jou actief aan de slag om de perfecte website neer te zetten. Met een design dat volledig naar wens wordt vormgegeven. Zetten we een werkelijk unieke website voor je neer die volledig aansluit bij je huisstijl en merk!

Waarom premium?

Bij een premium website steken wij onze handen uit de mouwen om een online kunstwerk neer te zetten. Binnen ons premium model zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

De succesformule

Doordat we voor de premium website geen template gebruiken als basis voor je website zit je werkelijk nergens aan vast. Het mooie hiervan is dat je je fantasie de vrije loop kan laten gaan. Ook zien we vaak dat men ons een aantal links aanlevert van websites die ze mooi vinden. Zo weten wij vaak in 1 oogopslag waar jij als klant naar op zoek bent. Wij gaan vervolgens aan de slag om van de voorbeelden 1 stijl te maken die we vervolgens de ‘Markethinq touch” meegeven.

Met een premium website ben je altijd verzekerd van een uniek ontwerp, een krachtige website die van jouw bezoekers betalende klanten maakt. Wat je doel ook is met je website, wij denken in deze samenwerking actief mee hoe we het beste resultaat kunnen behalen. De focus ligt hierbij op conversie en bezoekers ervaring. Deze twee pijlers bieden in combinatie met goede content de basis voor een succesformule!

Alles inbegrepen.

Snelle start!

Het succes van je webshop hangt samen met de producten die je verkoopt. Bij ons kun je dezelfde dag nog aan de slag!

Heel eenvoudig

Beheer je producten en bestellingen eenvoudig via de gebruiksvriendelijke admin. Het aanmaken van een nieuw product is zo gedaan.

Flexibel

Groeit je webshop, dan heb je waarschijnlijk wat aan onze handige automations. Dit bespaar je tijd en zorgt voor een efficiënte bedrijsvoering.

Training

Bij ons krijg je na de oplevering een gratis training. We leggen je de basis principes uit, zodat je zelfstandig verder kan!

Uniek design

Wees uniek in jouw branche. Zet een state-of-the art webshop neer met onze 100% unieke design's.

Conversie

Verkopen realiseren via je webhop. Dat is het doel. Wij sturen de bezoekers naar de "Koop" knop.

Razendsnel

Wachten is niet meer van deze tijd. Door geavanceerde technieken zitten jouw producten direct in de virtuele winkelwagen!

Goed gevonden

Wij houden ons aan hoge (SEO) standaarden. Je hebt dus een stapje voor op je online zichtbaarheid.

Klanten vertellen.

Marleen Demmers
Marleen Demmers
MD Verzuimadvies
Lees verder
We hebben veel input aangeleverd. Jelle bleef zeer professioneel en heeft alles keer op keer doorgevoerd. Blij met het eind resultaat. Top service!
André Driessen
André Driessen
DES Elektro
Lees verder
Een zéér goede organisatie die het ontwikkelen en begeleiden van een professionele website in het bloed hebben zitten, denken mee en komen met frisse voorstellen.
Maarten Cozijnsen
Maarten Cozijnsen
Rijschool Maarten
Lees verder
Deze jongens snappen het! Om aan te bevelen, gewoon top. Super goede en snelle service. Daarbij ook een scherpe prijs, ga zo door jongens!

Nick Bouwman
Nick Bouwman
NB Advies en Bewind
Lees verder
Zeer tevreden met een fantastisch ontworpen nieuwe website. De heren zijn betrokken, meedenkend en accuraat en snel in hun handelen. Warm aanbevolen!
Martine Bor
Martine Bor
Technisch Beheer Bor
Lees verder
Wij hebben onze website laten ontwikkelen door Markethinq. Hele behulpzame jonge mannen, goede communicatie en gaan professioneel te werk!
Alex Maas
Alex Maas
Alexmass.nl
Lees verder
Snel, transparant en daadkrachtig! Zeer tevreden over het eindresultaat. Super service jongens!