test data offerte
test data intake

Ben jij iets van plan wat nog nooit eerder is ontwikkeld?

Heb jij een WordPress website en ben je op zoek naar een specifieke functionaliteit? WordPress heeft standaard tienduizenden plugins waarmee je extra functionaliteit kan toevoegen aan je website.

Strippenkaart

De strippenkaart, een dienst die we aanbieden voor klanten die een website door ons hebben laten bouwen. Ook wanneer je visuele of technische aanpassingen wil laten doen aan je – Elementor – website kun je bij ons een strippenkaart afnemen. Hiermee ben je verzekerd van snelle service en kun je op “prepaid” basis aanpassingen laten doorvoeren op je website of webshop.

Breed inzetbaar

De strippenkaart is breed inzetbaar voor al je online wensen. Zo ben je dus niet beperkt in wat je laat doen voor de ingekochte uren. Heb je uitgebreide support nodig bij het zelf aanpassen van de content van de website? Geen probleem! Moeten wij teksten en foto’s vervangen en / of aanpassen op je website? Tot uw dienst! Zo kun je altijd bij ons terecht met je strippenkaart en zullen we altijd proberen om jou zo snel mogelijk te helpen! De strippenkaart is onbeperkt houdbaar. Op deze manier snij je jezelf dus niet in de vingers wanneer je een groot aantal uur inkoopt. Ook na een jaar kun je ons dus nog gewoon bij ons terecht met je wensen en de uren van je strippenkaart verzilveren!

Volledige vrijheid

Omdat sommige wensen eventueel later pas aan het licht komen kun je de strippenkaart op ieder gewenst moment afnemen. Weet je tijdens de bouw van je website al dat je bijzondere wensen hebt die niet binnen de standaard template website vallen? Dan is het verstandig om een strippenkaart vooraf aan te schaffen. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je op een later moment na oplevering een inzicht krijgt wat gepaard gaat met nieuwe wensen omtrent je website. Daarom kun je bij ons ook los de uren op basis van een strippenkaart inkopen. Zo kun je eventuele design aanpassingen en / of technische functionaliteiten toe laten voegen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de kosten die dit met zich mee brengt. Voor we beginnen met de aanpassingen doen wij altijd een schatting van hoeveel tijd dit in beslag zal nemen. Op deze manier kom je nooit voor verrassingen te staan en dat is wel zo prettig!

Aanvraag verzonden!

Bedankt voor je bel me terug verzoek. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies. Privacyverklaring