Webshop voor €1.495

Met onze template webshop heb jij binnen 5 dagen een super strakke webshop online staan! Snel, doeltreffend en gericht op verkopen! Dat is wat onze template webshop samenvat!

Plug and play!

Wij bouwen webshops voor enthousiaste ondernemers, ondernemers die geloven in hun product en het op de juiste manier willen presenteren. Met ons concept heb je geen zorgen over het bouwen, maar wel volledige controle over het beheer van jouw webshop. Hierdoor kun je gemakkelijk zelf teksten aanpassen, producten toevoegen of een aanbieding maken. Zo ben je na oplevering niet meer afhankelijk van ons als webbureau, maar kun je zelf aan de gang met het vullen en beheren van je webshop. Wel zo prettig!

Onze webshop op basis van een template biedt jou alle functionaliteiten die maar kan wensen van een webshop. Van betalings koppelingen met IDeal, PayPal, creditcards en meer tot het eenvoudig beheren van producten en kortingscodes. Met onze webshop ben jij binnen 5 dagen klaar om jouw producten online te verkopen.
Premium product, vriendelijke prijs.

Voorbeelden.

Neem een kijkje tussen onze webshop templates om te zien welke verschillende stijlen we klaar hebben staan! Uiteraard worden deze templates volledig naar jouw huisstijl en product vormgegeven!

Premium webshop.

Een van de voordelen van onze webshop templates is dat bij het ontwerpen hiervan sterk wordt gelet op conversiegericht webdesign. Dit zorgt ervoor dat je bezoekers worden gestimuleerd om de gewenste actie uit te voeren. In het geval van jouw webshop is deze gewenste actie een aankoop doen. Een ander voordeel is dat we super snel kunnen opleveren. Wanneer content aanwezig is staat jouw website binnen 1 werkweek volledig functioneel online!

Welk product je ook verkoopt, of welke markt je ook wil bedienen. Onze webshop templates zijn gemakkelijk aan te passen aan jouw doelgroep en product. Zo ben je er altijd van verzekerd dat je een strakke en doeltreffende webshop online hebt staan. Dit alles draagt bij aan jouw verkoopsucces!

Alles inbegrepen.

Snelle start!

Het succes van je webshop hangt samen met de producten die je verkoopt. Bij ons kun je dezelfde dag nog aan de slag!

Heel eenvoudig

Beheer je producten en bestellingen eenvoudig via de gebruiksvriendelijke admin. Het aanmaken van een nieuw product is zo gedaan.

Flexibel

Groeit je webshop, dan heb je waarschijnlijk wat aan onze handige automations. Dit bespaar je tijd en zorgt voor een efficiënte bedrijsvoering.

Training

Bij ons krijg je na de oplevering een gratis training. We leggen je de basis principes uit, zodat je zelfstandig verder kan!

Uniek design

Wees uniek in jouw branche. Zet een state-of-the art webshop neer met onze 100% unieke design's.

Conversie

Verkopen realiseren via je webhop. Dat is het doel. Wij sturen de bezoekers naar de "Koop" knop.

Razendsnel

Wachten is niet meer van deze tijd. Door geavanceerde technieken zitten jouw producten direct in de virtuele winkelwagen!

Goed gevonden

Wij houden ons aan hoge (SEO) standaarden. Je hebt dus een stapje voor op je online zichtbaarheid.

Klanten vertellen.

Marleen Demmers
Marleen Demmers
MD Verzuimadvies
Lees verder
We hebben veel input aangeleverd. Jelle bleef zeer professioneel en heeft alles keer op keer doorgevoerd. Blij met het eind resultaat. Top service!
André Driessen
André Driessen
DES Elektro
Lees verder
Een zéér goede organisatie die het ontwikkelen en begeleiden van een professionele website in het bloed hebben zitten, denken mee en komen met frisse voorstellen.
Maarten Cozijnsen
Maarten Cozijnsen
Rijschool Maarten
Lees verder
Deze jongens snappen het! Om aan te bevelen, gewoon top. Super goede en snelle service. Daarbij ook een scherpe prijs, ga zo door jongens!

Nick Bouwman
Nick Bouwman
NB Advies en Bewind
Lees verder
Zeer tevreden met een fantastisch ontworpen nieuwe website. De heren zijn betrokken, meedenkend en accuraat en snel in hun handelen. Warm aanbevolen!
Martine Bor
Martine Bor
Technisch Beheer Bor
Lees verder
Wij hebben onze website laten ontwikkelen door Markethinq. Hele behulpzame jonge mannen, goede communicatie en gaan professioneel te werk!
Alex Maas
Alex Maas
Alexmass.nl
Lees verder
Snel, transparant en daadkrachtig! Zeer tevreden over het eindresultaat. Super service jongens!