Template website

Jouw nieuwe website, binnen 5 dagen online met ons template model. Met onze ruime ervaring binnen de wereld van online marketing en webdesign hebben we onze ‘Best Practices’ verwerkt in onze templates.

Denk hierbij aan de plaats van Call to actions, kleurgebruik om de aandacht van de bezoeker te sturen en de opbouw van pagina’s. Hiermee zetten we een sterke fundering neer voor jouw nieuwe website.

De templates

We hebben inmiddels meer dan 30 templates en er worden maandelijks meerdere templates toegevoegd. Hieruit kan je kiezen, zo ben je altijd verzekerd dat er een stijl tussen zit die je aanspreekt. We hebben de templates onderverdeeld in een aantal branches, maar uiteraard kan elke template volledig aangepast worden aan jouw huisstijl en vakgebied.

Voor wie?

Voor wie is een template website dan geschikt vraag je jezelf vast af! In principe kan iedere ondernemer prima uit de voeten met onze template websites. Door de strakke designs en flexibele opbouw zijn de templates later uit te bouwen naar uitgebreidere en complexere websites. Ook het later toevoegen van een webshop is een fluitje van een cent door de flexibele opbouw!

Ben jij een ondernemer voor wie zijn website een belangrijke rol speelt binnen je online profilering? Dan is de template website perfect geschikt voor jou! Wij passen de template voor je aan naar je huisstijl, voegen je foto’s toe en plaatsen je teksten.

Dit alles binnen 5 werkdagen, snel en op een prettige manier jouw nieuwe website online!

Alles inbegrepen.

Snelle start!

Het succes van je webshop hangt samen met de producten die je verkoopt. Bij ons kun je dezelfde dag nog aan de slag!

Heel eenvoudig

Beheer je producten en bestellingen eenvoudig via de gebruiksvriendelijke admin. Het aanmaken van een nieuw product is zo gedaan.

Flexibel

Groeit je webshop, dan heb je waarschijnlijk wat aan onze handige automations. Dit bespaar je tijd en zorgt voor een efficiënte bedrijsvoering.

Training

Bij ons krijg je na de oplevering een gratis training. We leggen je de basis principes uit, zodat je zelfstandig verder kan!

Uniek design

Wees uniek in jouw branche. Zet een state-of-the art webshop neer met onze 100% unieke design's.

Conversie

Verkopen realiseren via je webhop. Dat is het doel. Wij sturen de bezoekers naar de "Koop" knop.

Razendsnel

Wachten is niet meer van deze tijd. Door geavanceerde technieken zitten jouw producten direct in de virtuele winkelwagen!

Goed gevonden

Wij houden ons aan hoge (SEO) standaarden. Je hebt dus een stapje voor op je online zichtbaarheid.

Klanten vertellen.

Marleen Demmers
Marleen Demmers
MD Verzuimadvies
Lees verder
We hebben veel input aangeleverd. Jelle bleef zeer professioneel en heeft alles keer op keer doorgevoerd. Blij met het eind resultaat. Top service!
André Driessen
André Driessen
DES Elektro
Lees verder
Een zéér goede organisatie die het ontwikkelen en begeleiden van een professionele website in het bloed hebben zitten, denken mee en komen met frisse voorstellen.
Maarten Cozijnsen
Maarten Cozijnsen
Rijschool Maarten
Lees verder
Deze jongens snappen het! Om aan te bevelen, gewoon top. Super goede en snelle service. Daarbij ook een scherpe prijs, ga zo door jongens!

Nick Bouwman
Nick Bouwman
NB Advies en Bewind
Lees verder
Zeer tevreden met een fantastisch ontworpen nieuwe website. De heren zijn betrokken, meedenkend en accuraat en snel in hun handelen. Warm aanbevolen!
Martine Bor
Martine Bor
Technisch Beheer Bor
Lees verder
Wij hebben onze website laten ontwikkelen door Markethinq. Hele behulpzame jonge mannen, goede communicatie en gaan professioneel te werk!
Alex Maas
Alex Maas
Alexmass.nl
Lees verder
Snel, transparant en daadkrachtig! Zeer tevreden over het eindresultaat. Super service jongens!