Uitgelichte templates

Onze moderne templates zorgen voor een premium uitstraling. Geschikt voor vrijwel iedere branche.

Specialist

Als specialist wil je jezelf natuurlijk goed presenteren. De specialist template is een uitstekende keus om jezelf professioneel op de kaart te zetten. Potentiële klant weet je te overtuigen met je kennis en expertise.

Zie het als een vervanger van je CV. Visueel opgebouwd met strakke afbeeldingen en logo’s van je vorige opdrachtgevers. Verwijs je door naar jou nieuwe website? Dan haal je jou nieuwe klus gegarandeerd binnen.

Unity

Clean en minimalistisch. De juiste woorden voor deze strakke template. De kleuren van je huisstijl komen goed naar voren en zorgen voor de juist look and feel. Deze template is goed te gebruiken voor een corporate website maar is door de creatieve vormscheidingen zeker niet saai.

We beschrijven deze template als de perfecte match voor het MKB. De focus gaat uit naar de content en de afbeeldingen zorgen voor de juiste impressie. Wil je indruk maken op je bestaande en nieuwe klanten? Met Unity gaat dat ongetwijfeld lukken.

Rollr

Deze bestseller is populair in verschillende branches. Van verhuisbedrijf tot aan schildersbedrijf of zakelijke dienstverlening. Met je telefoonnummer prominent in beeld, heb je die nieuwe klant zo aan telefoon! 

De presentatie van je afgeronde projecten hebben een mooie plaats en zijn op meerdere pagina’s aanwezig. Korte en concrete teksten zijn uitermate geschikt voor deze template. Binnen 5 dagen online dus!

Artics

Als creatieve professional weet je dat een beeld meer zegt dan duizend woorden. Het beeldmateriaal speelt voor deze template een belangrijke rol. Potentiële klanten enthousiasmeer je met jouw werk. 

Ben je een fotograaf, videograaf of heb je een andere creatieve onderneming? Dan is deze template de perfecte match. Zoek niet verder! 

Exclusive

Luxe straal je uit met deze premium template. Deze donkere template voorzien van de juiste accentkleuren is de perfecte match als je doelgroep bestaat uit het hogere segment. Deze template heeft eigenlijk weinig toelichting nodig. Wij denken dat je als ondernemer direct weet of deze uitstraling bij je past en daar hoef je geen exclusieve auto’s voor te verkopen!

Road

We denken dat Road voor transportbedrijven een no-brainer is. We begrijpen dat je trots bent op je wagenpark, daarom hebben we daar rekening mee gehouden. De verschillende diensten zijn direct zichtbaar voor je bezoekers. Potentiële klanten hoeven dus nooit lang te zoeken.

De template heeft zijn succes bewezen door het generen van contactaanvragen. Wil je dus gas geven met je business? Laten we dan samen de reis starten naar je nieuwe website!

Fitals

Is resultaat voor je klanten het allerbelangrijkste? Wil je waarde leveren en heb je onderscheidend vermogen? Deze template geeft je het perfecte podium. Deze template is voor de ondernemer die concreet is in zijn boodschap zonder er veel tekst voor te gebruiken. Nieuwe klanten spelen natuurlijk een belangrijke rol in je business.

Resultaat is wat telt voor jou, daarom laat je graag het aantal mensen zien dat je hebt geholpen of hoeveel jaar ervaring je al hebt. De mix tussen speciale effecten en rauw beeldmateriaal is de succesformule voor je nieuwe website.

Force.

Zoek niet verder...

Als specialist wil je jezelf natuurlijk goed presenteren. De specialist template is een uitstekende keus om jezelf professioneel op de kaart te zetten. Potentiële klant weet je te overtuigen met je kennis en expertise.

Zie het als een vervanger van je CV. Visueel opgebouwd met strakke afbeeldingen en logo’s van je vorige opdrachtgevers. Verwijs je door naar jou nieuwe website? Dan haal je jou nieuwe klus gegarandeerd binnen ;-).

Brush

Informatie bieden voor je nieuwe en bestaande klanten op een aantrekkelijke manier? Maken van een online afspraak of je diensten toelichten? Ruimte heb je genoeg in deze template. Met goed beeldmateriaal, passende pastelkleuren en een goed logo maken wij een moderne website.

Plumbr

Als professional zien mensen je als autoriteit. Dit wil je ook uitstralen op je website. Met referenties van tevreden klanten en een duidelijk contactformulier bereiken nieuwe klanten je mailbox. Met een handige WhatsApp koppeling kunnen klanten laagdrempelig met je communiceren.

Door het benoemen van je onderscheidend vermogen wek je de aandacht. In combinatie met de supersnelle laadtijd worden bezoekers nu klanten!