test data offerte
test data intake

Inbegrepen bij je website!

Van een gebruiksvriendelijke back-end omgeving tot een uniek design. Wij verzorgen je nieuwe website van A tot Z. Zorgeloos online noemen we dat!

Secure werkwijze

Altijd goed bereikbaar

Alles goed gecheckt

Conversie gericht

Secure werkwijze

Altijd goed bereikbaar

Alles goed gecheckt

Conversie gericht

Wij zijn ervan overtuigd dat voor iedere ondernemer een goed werkende website bereikbaar moet zijn. Geen standaarduitstraling, wel een unieke look die jou onderscheidt van de concurrentie!

Nog vragen? Neem contact met ons op

Wat houd onze template website in

Super snel online

Een website laten maken een langdradig en sloom traject? Dat is verleden tijd. Bij Markethinq heb je binnen 2 uur een persoonlijke offerte in je mailbox. Na akkoord offerte staat jouw website wanneer gewenst al binnen 5 dagen online! Wij houden ook niet van wachten.. 

Tijdens de ontwikkeling houden we korte lijnen met jou – de klant – om het process tot een prettige ervaring te maken!

Wat houd onze template website in

Uniek design.

Als ondernemer ben je uniek, dit is ook wat je wil uitstralen met je online profilering. Omdat wij geen gebruik maken van templates is iedere website volledig naar wens samen te stellen. Dat knopje toch links? Of wil je liever afgeronde hoeken gebruiken? Alles is mogelijk!

Wanneer je je website door ons laat ontwikkelen weet je zeker dat je tussen de concurrentie uitspringt.  Wij vertalen jouw huisstijl naar een aansprekend online ontwerp!

Wat houd onze template website in

Razend snelle website

Op het moment dat jouw potentiële klant de eerste letter van je bedrijfsnaam intypt, beginnen onze servers al te ratelen… Nou, niet helemaal… Maar door onze supersnelle hosting hoeft een bezoeker nooit lang te wachten tot je site geladen is. Zo verlies jij geen klanten!

Geen zware thema's of plugins

Snelle en veilige hosting

Geavanceerde cache instellingen

Afbeeldingen comprimeren

Wat houd onze template website in

Zorgeloos online

Hosting, website, domeinnaam, e-mail ondergebracht bij één partij. Wel zo prettig!

1 telefoonnummer voor al jouw online zaken, graag iets aangepast of enkel een vraag betreft je e-mail of hosting? Met één druk op de knop heb je persoonlijk contact met ons. Als klant bij ons ben je zorgeloos online.

Klant is koning

De beoordelingen spreken voor zich. Deze diverse ondernemers zijn tevreden met ons. Ben jij de volgende?

Tom Verheijen
Tom Verheijen
Lees verder
De mannen van Markethinq hebben fantastisch werk geleverd. Professioneel, gemakkelijk te bereiken en ze hebben onze wensen fantastisch vertaald naar realiteit.
Dr. Volkan Tanaydin
Dr. Volkan Tanaydin
Lees verder
Oprecht erg tevreden over alles. Ze zijn zeer kundig, professioneel en vooral erg open en responsief. Heb eerder websites laten maken maar markethinq steekt met kop en schouders uit boven iedereen. Dikke 10/10. Kan iedereen aanbevelen
Fabian Roots
Fabian Roots
Lees verder
Een week geleden heb ik besloten om een nieuwe website te laten voor mijn bedrijf. En Markethinq heeft geweldig werk geleverd. De site is helemaal naar mijn wens. De communicatie was een 10+. Zeker een aanrader!
Cas v. Oort
Cas v. Oort
Lees verder
Topservice! in 5 dagen een website. Goed bereikbaar en flexibel.
Pieter Gerrits
Pieter Gerrits
Lees verder
De heren van Markethinq weten binnen een kort tijdsbestek vanuit een concept een complete en moderne website te realiseren. De lijnen zijn kort, waardoor de communicatie fijn en snel verloopt. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking!
Ferdi van den Berg
Ferdi van den Berg
Lees verder
Markething is onze vaste partner voor het realiseren van websites voor verschillende van onze concepten. Ze denken proactief mee, leveren uitstekend op, zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, verrassen in het ontwerp en zijn daarbij nog eens snel ook, zoals ze beloven.
Sonya Bakir
Sonya Bakir
Lees verder
Ik werk al enige tijd samen met deze heren en ben erg tevreden over onze samenwerking. Deze mannen zijn sterke doorzetters en erg oplossingsgericht. Miscommunicaties worden direct rechtgezet en je kan altijd op ze bouwen. Recht door zee en doelgericht! Voor langdurige samenwerking, erg effecient. Zeer zeker aan te raden.
Rowan Van den brandt
Rowan Van den brandt
Lees verder
Als ik iemand moet aanwijzen die voor het perfecte plaatje kan zorgen dan is het markethinq wel! Super tevreden over het werk dat deze 2 mannen hebben neergezet. Professioneel, behulpzaam en meedenkend. Dankje wel mannen!
Nick Bouwman
Nick Bouwman
Lees verder
Zeer tevreden met een fantastisch ontworpen nieuwe website. De heren zijn betrokken, meedenkend, accuraat en snel in hun handelen. Warm aanbevolen!
Alex Mass
Alex Mass
Lees verder
Snel, transparant en daadkrachtig! Binnen 3 dagen stond mijn webshop online. Zeer tevreden over het eindresultaat. Super service jongens!
André Driessen
André Driessen
Lees verder
Een zéér goede organisatie die het ontwikkelen en begeleiden van een professionele website in het bloed hebben zitten, denken mee en komen met frisse voorstellen.
Maarten Cozijnsen
Maarten Cozijnsen
Lees verder
Deze jongens snappen het! Om aan te bevelen, gewoon top. Super goede en snelle service. Daarbij ook een scherpe prijs, ga zo door jongens!
Sverre van den Berg
Sverre van den Berg
Lees verder
Denken goed met je mee over het opzetten van een werkende online strategie. Momenteel draaien ze voor mij meerdere campagnes en ik ben zeer te spreken over het resultaat!
Martine Bor
Martine Bor
Lees verder
Wij hebben onze website laten ontwikkelen door Markethinq. Hele behulpzame jonge mannen, goede communicatie en gaan professioneel te werk!
Annette Lueks
Annette Lueks
Lees verder
Twee bevlogen, zeer nette jongens die verstand van zaken hebben. Er wordt met aandacht naar je geluisterd en je vraag wordt goed omgezet in (in mijn geval) een webpagina. No nonsense, “jonge honden”, hard werkend en eigenlijk altijd voor je klaarstaan of nou groot of klein bent.
Previous
Next

Even bellen?

Even bellen met ons? Maak gebruik van het formulier en we bellen je zo snel mogelijk terug. 

Aanvraag verzonden!

Bedankt voor je bel me terug verzoek. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies. Privacyverklaring