Jouw nieuwe webshop!

Jouw nieuwe webshop. Jij gaat jouw producten verkopen, mensen blij maken met jouw product.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van snelle en mooie webshops, hierin bieden wij twee verschillende totaaloplossing. Zo weten we zeker dat er ook een oplossing voor jou tussenzit!

Template webshop

Wij weten niet alleen wat een klant zoekt in een webshop, ook weten wij precies wat een consument verwacht van een webshop wanneer hij of zij deze bezoekt. Met deze kennis en ervaring hebben wij een aantal templates ontwikkeld voor starters. Zo kun je voordelig jouw eigen shop snel online hebben staan en de eerste verkopen draaien.

Deze templates zijn ontwikkeld met oog voor detail, dit betekend dat ze er erg strak uitzien en goed in elkaar zitten. Hierdoor laad een webshop snel, is deze goed indexeerbaar door Google en is deze geoptimaliseerd voor conversie. Dit alles draagt bij aan een prettige bezoekerservaring, dat op zijn beurt helpt het aantal verkopen te verhogen! Win-win situatie!

Premium webshop

Wil jij jouw webshop volledig naar wens laten ontwikkelen? Een uniek design, koppelingen met je boekhoudpakket of een module om je product naar wens samen te stellen? Bij de ontwikkeling van een premium webshop kijken we samen met de klant naar alle wensen. Zo ben je verzekerd dat jouw webshop helemaal aansluit bij waar je naar op zoek bent.

We kijken samen naar de doelgroep, de wensen van de doelgroep en hoe we dit het beste kunnen verwerken binnen het ontwerp van jouw nieuwe webshop. Van de homepage tot de afrekenpagina zorgen wij dat alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk is ingedeeld. Zo verhogen wij de conversie van jouw nieuwe verkooptopper of te wel: Jouw nieuwe premium webshop!

Alles inbegrepen.

Snelle start!

Het succes van je webshop hangt samen met de producten die je verkoopt. Bij ons kun je dezelfde dag nog aan de slag!

Heel eenvoudig

Beheer je producten en bestellingen eenvoudig via de gebruiksvriendelijke admin. Het aanmaken van een nieuw product is zo gedaan.

Flexibel

Groeit je webshop, dan heb je waarschijnlijk wat aan onze handige automations. Dit bespaar je tijd en zorgt voor een efficiënte bedrijsvoering.

Training

Bij ons krijg je na de oplevering een gratis training. We leggen je de basis principes uit, zodat je zelfstandig verder kan!

Uniek design

Wees uniek in jouw branche. Zet een state-of-the art webshop neer met onze 100% unieke design's.

Conversie

Verkopen realiseren via je webhop. Dat is het doel. Wij sturen de bezoekers naar de "Koop" knop.

Razendsnel

Wachten is niet meer van deze tijd. Door geavanceerde technieken zitten jouw producten direct in de virtuele winkelwagen!

Goed gevonden

Wij houden ons aan hoge (SEO) standaarden. Je hebt dus een stapje voor op je online zichtbaarheid.

Klanten vertellen.

Marleen Demmers
Marleen Demmers
MD Verzuimadvies
Lees verder
We hebben veel input aangeleverd. Jelle bleef zeer professioneel en heeft alles keer op keer doorgevoerd. Blij met het eind resultaat. Top service!
André Driessen
André Driessen
DES Elektro
Lees verder
Een zéér goede organisatie die het ontwikkelen en begeleiden van een professionele website in het bloed hebben zitten, denken mee en komen met frisse voorstellen.
Maarten Cozijnsen
Maarten Cozijnsen
Rijschool Maarten
Lees verder
Deze jongens snappen het! Om aan te bevelen, gewoon top. Super goede en snelle service. Daarbij ook een scherpe prijs, ga zo door jongens!

Nick Bouwman
Nick Bouwman
NB Advies en Bewind
Lees verder
Zeer tevreden met een fantastisch ontworpen nieuwe website. De heren zijn betrokken, meedenkend en accuraat en snel in hun handelen. Warm aanbevolen!
Martine Bor
Martine Bor
Technisch Beheer Bor
Lees verder
Wij hebben onze website laten ontwikkelen door Markethinq. Hele behulpzame jonge mannen, goede communicatie en gaan professioneel te werk!
Alex Maas
Alex Maas
Alexmass.nl
Lees verder
Snel, transparant en daadkrachtig! Zeer tevreden over het eindresultaat. Super service jongens!