Website voor een freelancer

Voor €995 binnen 5 dagen online!

Ben jij een freelancer en opzoek naar een passende Website om je product of dienst op je showcasen? Dan zijn wij de aangewezen partij. Met onze professionele websites en eerlijke pricing bieden wij voor iedere freelancer een mooi totaalpakket. Communicatie verloopt helder en met korte lijnen. Wel zo prettig!
Website laten maken? Premium product, vriendelijke prijs.
Ontvang onze offerte binnen 2 uur!
Offerte

In ons eerste contact brengen we je wensen duidelijk in kaart. Door de juiste vragen te stellen, weten wij exact hoe we jouw bedrijf online moeten profileren!

Wil je je website door ons laten maken? Verstandige keus!
Aan de slag

Door onze efficiënte werkwijze weten we in zeer korte tijd een preview neer te zetten. Gevuld met dummy teksten geven we jou een goed idee van je nieuwe website.

Zorgeloos online, nog vragen? Je kunt ons gewoon bellen.
Online!

Nadat we je feedback hebben verwerkt zijn we klaar voor de start.. Online! Heb je al een website? Dan regelen wij de verhuizing zonder problemen.

Webdesign voor iedere freelancer

Wij zijn ervan overtuigd dat voor iedere freelancer een goede website bereikbaar moet kunnen zijn. Dit houdt in een eerlijke prijs, en geen standaard template of thema. Dit om te voorkomen dat je wegvalt tegenover je concurrentie Wij bouwen ontwikkelen al onze website voor freelancers vanaf een blanco pagina en kunnen mede hierdoor een unieke look en feel bieden waar veel bureau’s een veel hogere prijs voor zullen vragen. Door onze zeer efficiënte werkwijze kunnen wij al binnen 5 dagen een website voor een freelancer leveren! Omdat wij altijd goed te bereiken zijn kunnen we korte lijnen houden wat de doorlooptijd van het project ten goede komt.

Bereikbare kwaliteit websites voor freelancers.

Een goede website moet bereikbaar zijn. Geen standaard uitstraling hebben, maar wel een unieke look die jou als freelancer gaat onderscheiden van je freelance-concurrenten! Met onze zeer ruime ervaring en grote inlevingsvermogen weten wij binnen elke branche een mooi webdesign te leveren. Wij staan voor snel online, korte lijnen, heldere communicatie, persoonlijke aandacht en vooral voor een prachtig eindresultaat. Wij verplaatsen ons in jouw bedrijf, lezen ons in in je wensen en de actualiteiten binnen de branche en gaan vanuit dat oogpunt aan de slag het het webdesign. Onze doelgroep: freelancers die een professionele online omgeving willen, zonder hier de hoofdprijs voor te hoeven betalen!

Dé partij voor websites speciaal voor freelancers.

Wij zijn opgegroeid in de digitale wereld en hebben al sinds jong affiniteit met webdesign. Ons doel is om freelancers te kunnen ontzorgen en het bieden van een totaaloplossing op het gebied van webdesign. Dit doen we met service hoog in het vaandel. Gewapend met ruime ervaring binnen de branche weten wij bij iedere freelancer de juiste snaar te raken met onze websites. Mede omdat wij voorstander zijn van snel schakelen en heldere communicatie binnen het webdesign traject is iedere samenwerking een prettige beleving. Een premium product voor een vriendelijke prijs, dat is waar wij voor staan!