Webdesign.

Een website die nieuwe klanten aantrekt? Of indruk maken op je bestaande klanten? Wat het doel van je nieuwe website ook is, wij maken het tot een succes!

Onze klanten vinden dat wij:

Ontvang onze offerte binnen 2 uur!
Offerte

In ons eerste contact brengen we je wensen duidelijk in kaart. Door de juiste vragen te stellen, weten wij exact hoe we jouw bedrijf online moeten profileren!

Wil je je website door ons laten maken? Verstandige keus!
Aan de slag

Door onze efficiënte werkwijze weten we in zeer korte tijd een preview neer te zetten. Gevuld met dummy teksten geven we jou een goed idee van je nieuwe website.

Zorgeloos online, nog vragen? Je kunt ons gewoon bellen.
Online!

Nadat we je feedback hebben verwerkt zijn we klaar voor de start.. Online! Heb je al een website? Dan regelen wij de verhuizing zonder problemen.

Template website

€995,-

Je bent op zoek naar een nieuwe website. In je zoektocht kom je talloze bureau’s tegen met de meest fantastische beloftes, met scherpe of juist absurd hoge prijzen. In veel gevallen zullen deze bureau’s als deze je prima van een goede website kunnen voorzien. Er is alleen 1 groot nadeel hierin, de doorlooptijd van deze trajecten. Markethinq komt als een verademing binnen de markt met enorm korte doorlooptijden van het website traject. Onze template website heb jij namelijk al binnen 5 dagen online staan!

Jouw nieuwe website voordelig en snel online hebben staan? Dan is ons template model waar jij naar op zoek bent! Ideaal wanneer je snel en vakkundig je website wil laten vernieuwen. Je kiest in onze template galerij de template uit die jou het meest aanspreekt. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de template wordt omgevormd in jouw nieuwe website. Na de verwerking van je feedback heb je hiermee al binnen 5 dagen een volledig nieuwe website online staan. Als ijzersterke fundering sta je met de onze template website al direct 1 – 0 voor!

Deze websites zijn gebouwd met conversie in het achterhoofd, daarbij zorgen wij er altijd voor dat de websites zo goed mogelijk zijn ingericht voor Google. Hiermee ben je dus verzekerd met een sterke fundering voor de toekomst!

Mobile first
design.

Meer dan de helft van de bezoekers komt via een mobiel of tablet. Mis geen kansen binnen deze ontwikkeling.

Binnen 5 dagen online.

Wij hebben ook een hekel aan wachten.. Daarom zorgen wij dat na akkoord je website binnen 5 dagen online staat!

Eindeloze mogelijkheden.

Online visitekaartje tot complexe webshop. Wij hebben voor iedere wens de gepaste oplossing!

Altijd een unieke website.

Voorsprong op je concurrentie met een unieke look en feel. Wij maken hoge kwaliteit betaalbaar!

Premium website

v.a. €2.250,-

Heb jij exact in je hoofd hoe je website eruit moet komen te zien? Dan is de kans groot dat een template niet voldoende aansluit bij je visie en wensen met betrekking tot je nieuwe website! Voor ambitieuze en perfectionistische ondernemers als jou hebben daarom het premium website model ontwikkeld. Hierin heb jij als “designer” volledige vrijheid in hoe we je nieuwe website gaan vormgeven.

Heb je een aantal elementen van andere websites die je aanspreken? Geef het ons door, wij zorgen er vervolgens voor dat deze in jouw huisstijl worden verwerkt in de site. Je zit binnen dit model nergens aan vast en alles is mogelijk, vertel ons wat je in je hoofd hebt en wij zetten het om in een volledig custom design! Zo ben je ervan verzekerd dat je een unieke website hebt, die je doelgroep omver blaast.

Samen denken we na over hoe we je website zo effectief mogelijk inzetten en optimaliseren voor conversie. Want daar draait het uiteindelijk om, van je bezoekers betalende klanten maken!

Werkwijze

Wat wij doen in deze tijd? Wij personaliseren de door jou gekozen template volledig naar wens. We voegen je logo toe, zorgen er voor dat alle elementen naadloos aansluiten bij je huisstijl en verwerken alle content. De content lever je gemakkelijk aan via ons “Mijn Markethinq” portaal. Wanneer het hier in staat gaan wij direct aan de slag om alles te verwerken. Na de eerste preview is het tijd om jouw feedback te verwerken.

Vervolgens kunnen we na definitieve goedkeuring en groen licht van jouw kant de website lanceren. Dit alles binnen de korte doorlooptijd van 5 dagen die wij – wanneer alle content tijdig wordt aangeleverd – garanderen!

Klanten vertellen.

Marleen Demmers
Marleen Demmers
MD Verzuimadvies
Lees verder
We hebben veel input aangeleverd. Jelle bleef zeer professioneel en heeft alles keer op keer doorgevoerd. Blij met het eind resultaat. Top service!
André Driessen
André Driessen
DES Elektro
Lees verder
Een zéér goede organisatie die het ontwikkelen en begeleiden van een professionele website in het bloed hebben zitten, denken mee en komen met frisse voorstellen.
Maarten Cozijnsen
Maarten Cozijnsen
Rijschool Maarten
Lees verder
Deze jongens snappen het! Om aan te bevelen, gewoon top. Super goede en snelle service. Daarbij ook een scherpe prijs, ga zo door jongens!

Nick Bouwman
Nick Bouwman
NB Advies en Bewind
Lees verder
Zeer tevreden met een fantastisch ontworpen nieuwe website. De heren zijn betrokken, meedenkend en accuraat en snel in hun handelen. Warm aanbevolen!
Martine Bor
Martine Bor
Technisch Beheer Bor
Lees verder
Wij hebben onze website laten ontwikkelen door Markethinq. Hele behulpzame jonge mannen, goede communicatie en gaan professioneel te werk!
Alex Maas
Alex Maas
Alexmass.nl
Lees verder
Snel, transparant en daadkrachtig! Zeer tevreden over het eindresultaat. Super service jongens!